fbpx

Pakket “Volledig verblijf” van donderdag van 9 uur tot maandag om 12 uur :

480€, inclusief toeristenbelasting en gemeentebelasting – ongeacht het aantal nachten.

Check-in van 09:00 tot 21:00 (donderdag/vrijdag/zaterdag).

Een standplaats van 40 m² voor het parkeren van uw camper, tent of caravan, maar ook voor uw persoonlijke voertuig. In de prijs is ook de toegang tot de sanitaire voorzieningen inbegrepen.

Hoewel elke kampeerplaats is ontworpen voor 4 personen, accepteren wij maximaal 2 extra personen (545€ voor 5 personen en 600€ voor 6 personen) op voorafgaande aanvraag via het reserveringsformulier.

Zou u een elektrische aansluiting op uw site nodig hebben? Deze service is inbegrepen in de totaalprijs voor de duur van uw verblijf. Maar vergeet niet om een verlengkabel van 50 meter en een Europese stekkeradapter mee te nemen!

U bent verplicht uw voertuigen op de camping te laten staan voor de duur van uw verblijf. Een shuttle naar het circuit (ongeveer 3 km afstand) wordt georganiseerd voor geïnteresseerden.

De pendeldienst kost 5€ per persoon per rit. Gratis voor kinderen onder de 12 jaar.
Ze worden georganiseerd op vrijdagochtend, zaterdagochtend en zondagochtend.

Boek bij Eventbrite door op de onderstaande knop te klikken.

Betalingen worden uitsluitend gedaan via het beveiligde Eventbrite-platform. Zodra de online betaling is gevalideerd, ontvangt u een bevestigingsmail met het betalingsbewijs. Neem dit document mee en toon het aan de organisatoren bij aankomst op de camping.